четвер, 18 червня 2020 р.

Поради мамам і татусям .


Коронавірус: що треба знати дітям - YouTube






Чим Зайняти Дитину Під Час Карантину | ТОП-12 Ідей!

Що робити коли нудно на карантині і долають панічні настрої? Перш за все заспокоїтися і знайти в своєму нинішньому положенні позитивні моменти. Ось наприклад, коли б ви ще могли зібратися всією сім'єю і провести час разом без поспіху і зайвої метушні? Як завжди проходили ваші вечора? Рідко у кого після роботи і обов'язків по дому залишалося досить часу щоб приділити хоча б годинку іграм з наймолодшими членами сім'ї.
Запитайте малу дитину не хотіла б вона представити вам своїх улюблених іграшкових друзів? Можливо в її колекції не вистачає якогось персонажа і вона була б рада отримати таку іграшку в якості подарунка. Ви можете запропонувати дитині разом розіграти якусь сценку з життя мультяшних, казкових персонажів або влаштувати цілу виставу, запросивши інших членів сім'ї приєднатися до вас в якості глядачів.

№5. Наукові досліди з дітьми вдома.

Блог: пізнавальне і веселе проведення часу з дітьми вдома
Найпростіші наукові досліди, які можна безпечно провести в домашніх умовах, стануть відмінною розвагою для дітей і дорослих членів сім'ї. Численні лайфхаки можна знайти в мережі інтернет.
На карантині з дітьми, наприклад, можна виростити незвичайне дерево з кристалів або цілого динозавра з яйця, завести домашній міні-флораріум і спостерігати як проростає насіння, крізь землю пробиваються паростки і поступово перетворюються в повноцінні дорослі рослини!

№6. Читаємо в задоволення!

Блог: читаємо разом з дитиною дитячу енциклопедію
Чим зайнятися якщо не можна на вулицю, а душа просить пригод? Чому б не поїхати в подорож з героями пригодницького роману або фантастичної саги. Під час таких подорожей по вигаданим талановитими письменниками світів точно не заразишся небезпечним вірусом. Адже так цікаво дізнатися чим все закінчиться!
Дитячі енциклопедії — ще одна знахідка для карантину! Яскраві і барвисті пізнавальні видання для дітей : «Світ динозаврів», «Домашні тварини», «Програмування для дітей», «Кораблі», «Всесвіт» і безліч інших цікавих енциклопедій.

№7. Картини за номерами для юних художників

Блог: хлопчик малює картину
Картини по номерам — техніка малювання, щоб опанувати яку не обов'язково відвідувати художню школу. Якщо ви не знаєте чим зайнятися під час самоізоляції, карантину, то можливо варто спробувати себе в якості художника пейзажиста або анімаліста, або розфарбувати апетитний натюрморт


№8. Робимо сквіші  під час карантину

Блог: діти грають в сквіші
Сквіші — шарудливі, яскраві, м'які іграшки-антистрес, які відмінно допомагають відволіктися від повсякденних турбот і налаштуватися на позитив. Можна купити готові сквіші в магазині і подарувати всім членам сім'ї, а можна зробити такі іграшки своїми руками. Тим більше, якщо ви не знаєте чим зайнятися з дітьми на карантині.

№9. Підтягти навчання: є час!

Карантин у садочку  продовжили на невизначений термін, і ви побоюєтеся що дитина не буде готова до навчання у школі?
Интересные рассказы. Читать детям. | SemyaTut.ru
 Тому ми пропонуємо на час карантину прикупити книжки, посібники, правописи, зошити на друкованій основі,і весело і з користю провести час.

№10. Збираємо конструктор разом з дітьми

Блог: дитина грає в лего
конструктори LEGO — відмінна можливість скоротати дозвілля на карантині. До того ж, виробник легендарних конструкторів не перестає радувати маленьких і великих лего-фанів цікавими новинками.

№11. 3-D творчість в тренді

Блог: 3 D моделювання для дітей
Що робити батькам, якщо дитина на карантині? Подаруйте синові або доньці 3D-Ручку з набором стержнів, і дитина з радістю візьметься за освоєння дивовижної техніки моделювання об'ємних фігур!

№12. Рукоділля на карантині: що можна зробити своїми руками?

Блог: дитина займається вишиванням
Чим зайнятися, коли нема чого робити, а карантин при грипі, корі, вітрянці або коронавірусі і не думає закінчуватися? Саме час приділити увагу пошуку нового хобі для дитини і для себе або повернутися до старих захоплень, відкинутим через нестачу вільного часу.
Малювання, вишивка випалювання по дереву, ліплення, розпис, декупаж — список можна перераховувати до безкінечності. Вибирайте свій вид рукоділля і приступайте до створення шедеврів!

Щоб провести карантин з користю і не завдати удар фізичному, психічному здоров'ю дитини, подбаєте про різноманітне дозвілля. Також варто доручити малюку виконувати деякі обов'язки по дому.

Рано чи пізно карантин в  Україні підійде до кінця, і ми всі повернемося до звичного способу життя. А поки, бережіть себе і близьких, намагайтеся дотримуватися рекомендацій МОЗ і не піддаватися паніці.



ЛЮБІТЬ 💖👩‍❤️‍👩ЦІНУЙТЕ 👨‍👨‍👧‍👦ПОВАЖАЙТЕ 👩‍👩‍👧‍👦🥰ПІДТРИМУЙТЕ 🤗😘 ТА ВИСЛУХАЙТЕ СВОЇХ ДІТЕЙ 👧👦І ВОНИ ВИРОСТУТЬ СПРАВЖНІМИ ЛЮДЬМИ, ЯКІ БУДУТЬ СХОЖИМИ НА ВАС 👩‍🦰👨‍🦰 👩‍❤️‍👩💖😘!!!!!


Дефекты речи у детей - причины, виды и лечение

Немає коментарів:

Дописати коментар